Частка на Facebook
цвірінькання на Twitter

Тюльпани та діаманти

23.03 – 29.03.2019

День 1. Виїзд з Чернівців автобусом єврокласу. Можливий початок подорожі зі Львова о 20.30.

День 2. Перетин кордону, переїзд по Польщі. В залежності від проходження кордону можливий заїзд у місто гномиків – Вроцлав. Пішохідна екскурсія по центру міста. Поселення у транзитний готель. Ночівля.

День 3. Сніданок. Переїзд у Дрезден. Оглядова екскурсія «Перлина німецького бароко». А після цього за бажанням рекомендуємо відвідати:

  • Скарбницю «Зелені склепіння» – найбільшу колекцію дорогоцінностей у Європі (вхідний квиток 12€ для дорослих від 16 років). Окрім величезної кількості коштовностей, тут є й справжні ювелірні шедеври: унікальний Зелений дрезденський діамант (41 карат); вишнева кісточка, на якій вирізано 185 портретів.
  • Картинну галерею «Alte Meister» – «Старі майстри». Тут зберігається «Сикстинська мадонна» Рафаеля, колекція полотен Рембрандта, роботи пензля Дюрера, Тиціана, Рафаеля, Рубенса… Без екскурсовода вхідні квитки оплачують дорослі (вхідний квиток 11€ для дорослих від 16 років).

Вільний час для придбання сувенірів.

21:00 – Нічний переїзд в Амстердам.

День 4. Приїзд у Амстердам. Оглядова екскурсія «Амстердаммісто контрастів». Він – немов дама, яка прийшла на світський раут європейських столиць у зухвалій сукні. За епатажем і культом повної свободи ховається чудове стародавнє місто, вірне своїм традиціям. Воно прикрашене чудовим намистом з каналів, не встигнете озирнутися, а попереду канал неймовірної краси. А потім ще один і ще … Амстердам не залишить Вас байдужим.

Вільний час в Амстердамі. Рекомендуємо:

  • Прогулянка на кораблику по каналам (16€). Це відмінний спосіб за короткий час побачити безліч колоритних пам’яток. Під час прогулянки вашому погляду відкриються танцюючі будинки на набережній Амстела, ви побачите найвужчий будинок (його ширина 145 сантиметрів), вийдемо у відкрите море, пройдемо біля квіткового ринку.
  • Музей воскових фігур Мадам Тюссо – (25/19 EUR).

Поселення в готель. Нічліг.

День 5. Сніданок. Переїзд у парк квітів Кейкенхоф, відвідання всесвітньо відомого парку тюльпанів. (20Є). Офіційне відкриття парку в 2019 році- 21 березня. Фотосесія на згадку.

14:30 — Переїзд у транзитний готель на території Німеччини. Поселення в готель та ночівля.

День 6. Сніданок. Переїзд в Берлін, екскурсія «Знайомство з Берліном». Ми разом з Вами побачимо усе, з чого складається його портрет, отримаємо задоволення від атмосфери історичного Берліна, пройдемося серед крихітних вуличок старовинного кварталу, насолодимось видом двох найстаріших церков міста, прогуляємося по улюбленому бульвару кайзерів, неодмінно відвідаємо найкрасивішу площу міста, пройдемося під Бранденбурзькими воротами до Рейхстагу, а також відчуємо суть характеру «самого ненімецького з німецьких міст».

Вільний час. Рекомендуємо:

  • Відвідання музею Пергамон (вхідний квиток 12€ тільки для дорослих від 18 років): Пергамський вівтар, Вавілонські ворота Іштар, Шлях Процесій, фриз із Мшати – неповний перелік експозицій музею, яким понад 2 тисяч років.
  • Пішохідна прогулянка «Вечірній Берлін». Берлін в сяйві вечірніх вогнів і ілюмінацій: насолодіться приємною прогулянкою по історичному місту і відчуйте ілюзію триваючого дня. Відвідання найбільшого в Європі магазину шоколаду Ritter Sport. Ви насолодитеся приємною прогулянкою по центральній частині столиці Німеччини, яка ніколи не спить, і побачите інші визначні місця в променях приголомшливої підсвітки.

19.00–Від’їзд до України.

День 7. Повернення в Україну. Орієнтовне прибуття у Чернівці – 18:00.

Вартість туру:  275Є +300 грн.

!!!   Для здійснення подорожі необхідно мін 35 туристів.

Послідовність екскурсій може бути змінена.

У вартість туру входить:

* проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео);

* проживання по маршруту 3 ночі в готелях 3* (2-3-4 місне розміщення) зі сніданками;

* супровід керівника групи по маршруту;

* оглядові екскурсії по Амстердаму, Дрездену, Берліну;

* медичне страхування.

Додатково оплачуються:

* рекомендовані програми та вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;

* проїзд в громадському транспорті;

* туристичний збір в готелях від 2Є;

* особисті витрати (обіди, сувеніри).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here