Частка на Facebook
цвірінькання на Twitter

Пафос: вирушаємо по слідах богині любові

Пафос — спокійний портове місто, оповите ореолом романтичних легенд з давньою історією. Він розмістився на південно-західній частині узбережжя і входить в список престижних курортів Республіки Кіпр. Під сонячними променями тут ніжаться близько 33 тисяч постійних жителів, а пляжний відпочинок в Пафосі почав набирати популярність серед туристів після відкриття в 1984 році власного міжнародного аеропорту.

Хто шукає спокій і умиротворення, вибирають путівки в Пафос. На противагу Ларнаці або Лімасолом тут немає гучного життя, зате є чисті піщані і кам’янисті пляжі, мальовнича природа, археологічні пам’ятники, руїни на віллі Тесея з добре збереженими фресками, які входять в список ЮНЕСКО, інші пам’ятки. Вибір готелів різноманітний — це категорії 3 *, 4 *, а також комплекси з 5 *.

Незважаючи на спрямованість курортів на романтичну відпустку удвох, відпочинок в Пафосі з дітьми популярний серед сімейних туристів. Рушайте з дітлахами до руїн стародавньої Агори і послухайте захоплюючі розповіді гіда. Радимо також відвідати аквапарк «Афродіта», після чого заглянути в Пташиний парк площею понад 100 тис. Кв. м і Акваріум Пафосу з 72 резервуарами, в яких плавають яскраві середземноморські і тропічні рибки.

Детальна інформація бронювання місць туру за тел.
050-374-0904
0372-585-243
Туристичний оператор «Садниста»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here