Частка на Facebook
цвірінькання на Twitter

ПОЛОЖЕННЯ
про відкриті  змагання зі скелелазіння на штучному рельєфі

„Петрівська забава — 2011” до дня проведення Петрівського ярморку

1. Мета і завдання.

— пропоганда здорового способу життя;

— популяризація скелелазіння на Буковині;
— визначення осіб, що мають хист до скелелазіння та рейтингу спортсменів-скелелазів;
— подальший розвиток скелелазіння на Буковині.

2. Терміни та місце проведення.

Змагання проводяться 10.07.2011 р. на скелелазному тренажері  Чернівцького міського парку культури та відпочинку імені Тараса Шевчекека.

3. Керівництво проведення загань.

Загальне керівництво здійснють: Чернівецькі обласні відділ туризму управління соціально-економічного-розвитку Департаменту економіки місської ради, управління по фізичній культурі та спортуЧернівецької міської ради, Чернівецька обласна федерація спортивного туризму, Чернівецький обласний клуб  скелелазіння та альпінізму „Буковина” . Безпосереднє проведення змагань покладається на ГСК та головного суддю змагань  (голову  комітету зі  скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму і скелелазіння Соважа О. Є.)

4. Учасники змагань.

До участі в змаганнях допускаються  усі бажаючі згідно поданої заявки . Учасники змагань діляться на такі вікові категорії: 1999 р.н. і молдші,1998-1996р.н., 1995р.н. і старші.

5. Програма змагань та визначення переможців.

Подача заявок та регистрація учасників 10.07.2011 р. з 1000до 1100

Старт перших учасників о 1100. Учасникам пропонується 4 траси з поступово зростаючою складністю    та  4 спроби на кожну трасу, для проходження більш складної траси необхідно пройти більш просту. Переможці в індивідуальному заліку визначаються за кількістю пройдених трас та сумою часу, кращих спроб, на пройден/public/images/files/umovy.docих  трасах.

6. Нагородження.

Особи, які в індивідуальному заліку посіли I– IІІ місця у своїй віковій групі нагороджуються грамотами Управління по фізичній культурі та спорту  Чернівецької міської ради  та цінними призами за рахунок стартових внесків та спонсорської допомоги.

7. Умови прийомузаявок від учасників змагань.

Заявки на участь у змаганнях та стартовий внесок у розмірі: Учні ЗОНЗ – 5 грн., студенти ВНЗ денної форми навчання – 10 грн., неstrong/pp задіяні у навчанні особи – 15 грн.  подаються в ГСК змагань до 11 00(до старту першого учасника).Примітка: при собі мати документ засвідчуючий статус особи.

8. Фінансування.

Фінансування змагань здійснюється за рахунок стартових внесків та спонсорської допомоги.

9. Інформація.

Інформацію щодо проведення змагань можна отримати за телефоном 0505498296 – Головний суддя змагань (голова комітету зі скелелазіння Чернівецької обласної федерації альпінізму і скелелазіння Соваж Олексій Євгенович) та на сайтах extreme.cv.ua, sadnysta.com.ua.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here